top of page
Yazarın fotoğrafıhüma

Titreşimler 4

Güncelleme tarihi: 29 Eki 2018

Hava böyle olduğu zaman “limonata gibi “derdi babam. Ilık esintili,güneşli, bütün renklerin canlı ve parlak olduğu havalar kast ettiğim. İnsanın içine istemese de huzur ve sevgi dolduran havalar. Takvime bakmadım ama zannederim büyüklerin pastırma yazı dedikleri zamanlar bunlar.

Alemlerin, canlı ve cansız bütün yaratılmışların hatta duyguların ve düşüncelerin frekansı konusu bilgi kirliliğinin çokça olduğu bir konu. Akademik bir makaleye dönmesini istemediğim için buraya almıyorum ama paylaştığım bilgilerin bilimsel ve sağlam kaynaklı olmasına azami dikkat ediyorum. Mesajlarda dolaşan kanalı belirsiz bilgilerden değiller yazdıklarım.

528 hz notalardan mi notasına denk geliyor. Sevgi frekansı diyorlar.

DNA’ nın aktive edilmesinde Kuşların ve Yunusların dili veya Yeşil Lisan denilen ve sesli harflerden oluşan bir genetik koddan yararlanılır.

Ayrıca DNA ve RNA onarımında kullanılan Solfeggio ölçeği denen bir ses dizini var. Bu şifa ve uyum için kullanılan altı notalı bir ölçek. 528 hz bunlardan biri. Dün de yazdığım gibi çok açılımı olan bir konu.merak edenlerin biraz derinlere dalması gerek.

Türk müziğindeki makamların eskiden beri tedavi amaçlı oluşturulduğunu ve kullanıldığını biliyoruz. Mesela baş ağrıyorsa Rast makamında bir eserin frekansı rahatlatır. Ayaklarda yaşanan bir rahatsızlıkta ise Uşşak makamı şifa olur biiznillah.

Her maddenin titreşimine o maddenin zikri yani rabbini anmasıdır diye inananlar var. Ben de onlardan biriyim. :)

Göklerde ve yerde olanların tümü Allah'ı tesbih etmiştir. O, üstün ve güçlü (aziz) olandır, hüküm ve hikmet sahibidir.

“Zikir, Titreşim Dalgası Saniyede 1–16 arası insanda hiçbir te’sir husule getirmez. Yalnız biz onu sallanır halde görürüz. Yapraklar ve küçük dallar hafifçe oynar.

Zikir veya titreşim saniyede 16–64 olursa, Müzikteki nota sesleri meydana gelir. Saniyede 40.000(kırkbin)den yukarı, Birmilyon(1.000.000)a kadar olan Zikir, Titreşim Dalgasını İnsanoğlu duyamaz.

Bir kısım hayvan ve haşerat vardır ki bu Zikir veya titreşim Dalgalarını kayıt eder ve hisseder.

Puhu Kuşu:8Bin olursa ,

Çekirge:12Bin olursa ,

Köpek:35Bin olursa ,

Kedi:50Bin olursa ,

Fare:60Bin olursa,

Yarasa:90Bin olursa,

Yunus:150Bin olursa işitir.

Saniyede.1.000.000-3.000.000’a kadar olan Zikir veya İhtizaz dalgaları Elektrik şeklinde tezahür(zuhur)eder.

Saniyede ki Zikir veya İhtizaz Dalgası oranı 3.000.000.000 dan yukarı olursa Ziya’(Işık)ya dönüşür.

Saniyedeki Zikir(Anma)veya İhtizaz Dalgası oranı 1.000.000.000 kerre 1.000.000.000(yani Milyar kerre Milyar) olursa ki bu Güneş(Şems)’in Zikri’dir, Hararet(Isı)şeklinde Tezahür eder. Kendini gösterir.”diye yazıyordu okuduğum bir yerde. Doğrusunu Allah bilir.

Vaktiniz hayr olsun.

76 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

1 comentário


esmaulu
29 de out. de 2018

Harika 💡🌹

Curtir
bottom of page